Someroolituksen auditointi

Mitä tilalle kun firman someviestintä maistuu asiakkaiden mielestä puulta ja toistaa kuukaudesta toiseen samaa kaavaa?

Entä mikä neuvoksi kun asiakkaat piipahtavat firman verkkosivuilla vain muutaman sekunnin ajan josta puolestaan seuraa että myyntiliidien määrä sekä konversio jäävät olemattomiksi?

Usein on kyse siitä että on itse asiassa katettu vain pieni osa niistä välttämättömistä toimenpiteistä joista verkkomarkkinointi tänä päivänä koostuu. Oikein toteutettu verkkoviesintä onnistuu parhaiten kun sisällöntuotantoa tehdään välineille ominaisella tavalla ja niin että asiakkaan tarpeet todella huomioidaan viestinnän sisällöissä. Näin ei yllättävän usein ole. Tilalla on monasti jonkinlainen yksinkertaistettu sisältöpuuhastelu joka ei sellaisenaan tuo tuloksia sillä toimenpiteitä ei ole suunniteltu verkkoviestinnän kokonaisuuden ehdoilla.

Someroolituksen auditoinnissa käymme läpi kaikki viestinnän onnistumisen kannalta tärkeimmät vaiheet. Auditointi tuottaa sinulle selkeän raportin niistä toimenpiteistä joiden avulla voit parantaa verkkoviestinnän tulolksellisuutta.

Oli tarpeesi sitten oppimiseen, verkkostrategiaan, viestintään tai työnkulkuihin liittyvä, niin tarjoamme sinulle ilmaisen tunnin mittaisen verkkoauditoinnin organisaation tilanteen arvioimiseksi. Saat keskustelun päätteeksi sähköpostiisi tiivistelmän niistä toimenpiteistä mitkä koit olennaisiksi organisaatiosi kannalta.

Global taskforce of likeminded strategy & communication professionals

N. A. Osaran kuja 4 B

00790 Helsinki

Copyright Likeminds 2019