Työnkulkujen suunnittelu

Miten poistamme yhdessä tiedon virtauksen pidäkkeet ja ymmärryksen synnyn esteet

Esteiden selvittäminen on mille tahansa organisaatiolle kiitollista, sillä tulokset näkyvät yleensä heti työohjeiden selkeytymisenä, henkilöstön turhan työn määrän vähentymisenä, myynnin kehittymisenä ja asiakkaiden tyytyväisyyden kasvuna.

LIKEMINDS:in käytännönläheisessä metodiikassa sykkyrään mennyttä ja abstraktia tietoa paketoidaan muun muassa ”kahvoittamalla”, ”maadoittamalla”, ”jalkauttamalla” sekä ”kädellistämällä”. Analysoimme yhdessä kunkin työyhteisön kanssa sen tiedon virtauksen karikot, pidäkkeet, padot ja panttaajat. Tieto ja ymmärrys ongelmista on yleensä jo valmiina organisaation sisällä kunhan se puetaan yhteisesti sanoitetun, visualisoidun ja ymmärretyn toimintamallin muotoon. Kun avaintekijät nostataan yhdessä esiin niin ne palvelevat sen jälkeen paremmin kokonaisuutta ja voimme järkeistää tiedon virtausta luomalla ne käytänteet ja työtavat jotka asettuvat omalla painollaan arjessa toistuvaan muotoon.

Oli tarpeesi sitten oppimiseen, verkkostrategiaan, viestintään tai työnkulkuihin liittyvä, niin tarjoamme sinulle ilmaisen tunnin mittaisen verkkoauditoinnin organisaation tilanteen arvioimiseksi. Saat keskustelun päätteeksi sähköpostiisi tiivistelmän niistä toimenpiteistä mitkä koit olennaisiksi organisaatiosi kannalta.

Global taskforce of likeminded strategy & communication professionals

N. A. Osaran kuja 4 B

00790 Helsinki

Copyright Likeminds 2019