Työnkulkujen sparraus

Entä jos turhan työn määrä puolittuisi?

Yhteydenpidon määrän kasvaessa on ymmärrettävää, että syntyy myös viestintään liittyvää turhaa työtä. Kaiken lisäksi kyse on monasti yllättävän paljon aikaa vievästä työstä josta kukaan ei maksa mitään.

Puolet organisaatioista ei tunne työnkulkujensa esteitä ja jopa 90 % ei ole niitä niitä tarkemmin analysoinut.

Yleisin tiedonvirtaukseen liittyvä ongelma on kaikkien tuntema tilanne, jossa tieto ei niin sanotusti ”kulje”. Vaikka asia on tunnettu jo vuosikymmenten ajan, vain harva yritys on selvillä tiedonkulun todellisista esteistä tai tarjolla olevista työnkulkujen ja sähköisen viestinnän organisointitavoista. Hämmentävintä asiassa onkin se että tiedonkulun esteitä on suhteellisen helppo purkaa kunhan asiaan paneudutaan analyyttisesti ja asianosaiset osallistaen. Turhan viestinnän määrä on helppo puolittaa jos se vain halutaan tehdä.

Oli tarpeesi sitten oppimiseen, verkkostrategiaan, viestintään tai työnkulkuihin liittyvä, niin tarjoamme sinulle ilmaisen tunnin mittaisen verkkoauditoinnin organisaation tilanteen arvioimiseksi. Saat keskustelun päätteeksi sähköpostiisi tiivistelmän niistä toimenpiteistä mitkä koit olennaisiksi organisaatiosi kannalta.

Global taskforce of likeminded strategy & communication professionals

N. A. Osaran kuja 4 B

00790 Helsinki

Copyright Likeminds 2019