Voimatarina pukee sanoiksi organisaation toiminnan eri ulottuvuudet yhteisesti ymmärretyn kertomuksen muotoon.

Kun organisaatio artikuloi Voimatarinsa näkyväksi, niin se antaa samalla henkilöstölle ja muille osapuolille kädelliset kahvat, joihin ymmärrys voi tarttua ja rakentua. Jaettu ymmärrys luo pohjan, jolla voimme seistä yhdessä tavoitteidemme takana.

Kun tarina ja sen tarkoitus koetaan yhteiseksi, myös yhteistyö sujuu paremmin. Ilman yhteistä voimatarinaa, yhteistä tahtotilaa on hankala sanoittaa muille. Voimatarinan ja voimakartan avulla rakennat sillan henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien sydämeen.

Voimatarinan avulla organisaatio voi poistaa oman tuloksellisuutensa tärkeimmät esteet

Kysyttäessä 270 yritysjohtajalta nousevat koheesion ja tahdistumisen puute yrityskulttuurin haasteiden kanssa kaikkein merkittävimmiksi tekijöiksi organisaation johtamisessa.

Oli tarpeesi sitten oppimiseen, verkkostrategiaan, viestintään tai työnkulkuihin liittyvä, niin tarjoamme sinulle ilmaisen tunnin mittaisen verkkoauditoinnin organisaation tilanteen arvioimiseksi. Saat keskustelun päätteeksi sähköpostiisi tiivistelmän niistä toimenpiteistä mitkä koit olennaisiksi organisaatiosi kannalta.

Global taskforce of likeminded strategy & communication professionals

N. A. Osaran kuja 4 B

00790 Helsinki

Copyright Likeminds 2019